Mine nyhedsbreve er ALTID inkl. intuitive updates.

GuddommeligKalden

Jeg sender nyhedsbrev ud ca ca 1 gang ugentlig med små intuitive updates. Du kan også skrive dig op HER

HER er min egen profil på faceboook

HER er mit SUCCES site på facebook

OG OG mit nye engelske site HER

2 thoughts on “Mine nyhedsbreve er ALTID inkl. intuitive updates.

 1. Kære Sanne Otilia

  Tusind tak for nyhedsbreve og alt materiale vedr “sensitiv selvsabotage”. Alle dine kloge ord rører mig dybt. Har aldrig før fået så varm og fuld forståelse sat på ’sarte mig’, der vælter for ingen ting. Hvor tit har jeg ikke været irriteret og RASENDE på mig selv?? Så kommer du som en åbenbaring!! – at jeg ikke er den eneste nærtagende i hele verden. Hvis du vidste, hvor det letter!
  Min lange tavshed (sorry) skyldes, jeg har været begravet i ALT, du har sendt, og indtalt. Jeg er SÅ glad og DYBT taknemmelig for, at jeg fandt dig!! Af hjertet tak Sanne Otilia.
  At du er nået til, hvor du er i dag, trods det, DU har været igennem, er dybt imponerende!
  Tak endnu engang!
  Af hjertet tak!
  Ruth Wismann

  PS: inden jeg bestiller nyt, må jeg lige fordøje det, jeg har fået tilsendt. En stor mundfuld, men – ih hvor den bekommer mig vel!!

  1. Kæreste skønne Ruth – jeg er sååå taknemmelig for at læse om din velfortjente vækst og mange erkendelser. Det fortjener du, – at forstå at du er fantastisk og UNIK som du er, så du kan få det fantastiske liv du fortjener. TAK for æren af dig i den anden ende Ruth ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *