Space Clearing & Husrens

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Space Clearing & Husrens

Et rent, let, trygt & roligt hjem ♥

Jeg har udviklet egen super let metode til at rense hjem for, – for udefrakommende gæster, -psykiske rester, energier, elementarvæsner m.m.renthjem

Da jeg første gang prøvede min egen ide af, -oplevede jeg hvordan solen skinnede ind af alle rum, – for første gang siden jeg var flyttet ind i det skønne hus jeg lejer. -Blot fordi jeg havde renset huset for bl.a. psykiske rester. Jeg troede rent faktisk at jeg havde glemt at slukke lyset aftenen forinden.

Prisen er 5000 kr for 4-5 timer inkl. transport. Bor du på Sjælland eller i Kolding eller længere nordpå så tilkommer 1000 kr. ekstra i transport.

Jeg har opdaget at de remser/mantraer mine klienter køber af mig, også virker på renselse af hjem. Såvel som de virker på alt andet. Remserne kan derved spare os for at købe dyre syngeskåle, strø salt eller købe os fattige i skønne Feng Shui produkter for at rense vores hjem. Jeg kan bl.a fjerne energier, psykiske rester, væsner osv, -med disse remser jeg har udviklet. (sælges kun til Auratransformerede men jeg har i tankerne at sælge dem som cd).

Når du træder ind i dit hjem skal du have “aaaah-følelsen”! Du er jo hjemme og bør føle dig glad og opløftet! Du skal føle dig tryg, -for her i din trygge hule/base du skal kunne hengive dig og regenerere. Sådan bør du også helst føle når du træder ind i dit nye hjem!

Men faktum er, at “aaaaH”-effekten af og til mangler. Du kan også i din nuværende bolig tænke, -gud, skal jeg bor her et år endnu (af f.eks. økonomiske årsager) – men hvordan skal jeg dog holde dette ud? Måske du allerede bor i dit drømmehus men mangler “noget”..

Det kan også være at du gerne vil have solgt den nuværende bolig og har ville det længe,- men forgæves?buddhaphone

Er du ikke helt glad ved din nye bolig, – eller skal den nuværende genopfriskes?

Jeg kan sagtens fornemme og tune mig ind på din bolig/dit liv uden at jeg er til stede hos dig, -så det kan sagtens foregå over skype eller telefonen.

Jeg har udviklet egen metode til at rense hjem (space clearing).

Kontakt mig allerede i dag ang. husrens. 

Hvorfor er det nødvendigt?
Fordi har de tidligere beboere skændtes meget, været syge eller haft bestemte vaner og handlemønstre, så har de sjældent taget disse “skidt, møg og urenheder” med sig.. Dem vil du og evt. din familie “suse” direkte ind i- disse edderkoppespind. De vil derfor klistre sig til jer og “trække jer ned”! Tidligere beboeres energier eller spøgelser/ånder kan bl.a. få jer til at løbe tør for energi, glæde og overskud. -Få jer til at ryste, føle jer usikre, bange, -blive vrede eller utrygge! De kan endda påvirke jeres sult negativt!

Disse energier kan også tynge jeres helbred eller hindre en tyng lang nattesøvn.

Indre tyngde i dig på det ubevidste plan, – spejler tyngde i dit ydre liv… Såvel som´rod i dig´ spejles et andet sted i dit hjem..

Dette får du ud af at jeg renser dit hjem – fysisk som psykisk:

  • Når jeg renser hjem for psykiske rester* kommer der “renhed”, lethed, lys og ro til rummene. Endnu mere når jeg renser møbler, vægge, borde osv for psykiske rester.
  • Jeg renser for gamle energier, – udefra kommende energier som kan være andres energier, følelser osv- men også spøgelser, elementarvæsner og andre små spændende hokus-pokus ting og væsner hehe 🙂 Dem som får dig til at tabe ting, være usikker, blive vred, løber tør for krudt, – får ting til at larme og knirke..
  • Jeg kommer med tips og forslag til omrokeringer, – hvis du ønsker dette, -for jeg opfanger lynhurtigt tunge og lette energier, – som så også vil være spejlet ift. dine børn, dit parforhold, -dit job eller din virksomhed, da alt hænger sammen.
  • Og – hvis du ønsker det kan jeg hjælpe dig med indretningen ift. Feng Shui – således at du kan tiltrække og manifestere det du ønsker dig.
  • Efter at jeg har renset vil du med det samme mærke en forskel! Der være anden renhed og lethed. Der vil strømme mere lys ind, være mere ro og lethed til stede. Du kan faktisk føle sig glad, lettet og opløftet OG det vil være langt lettere for dig efterfølgende at manifestere det du ønsker i dit liv, – fordi du nu ikke har tyngde i dit hjem. For,- når tyngden i din bolig slipper, -hvilket spejler tyngde inde i dig – vil altid blive lettere i din hverdag ♥

Fortjener du ikke dette Kæreste du? ♥

*Psykiske rester er “energi-rester” fra tidligere ejere, lejere, beboer, gæster, håndværkere, producenterne af “bestemte ting” -fra din tidligere kæreste, mor, mormor osv. Men det er også energi-rester fra sygdom, skænderier, negative og tunge følelser som usikkerhed, frygt, vrede, sorg, ulykkelighed osv. De kan virkelig gøre en bolig og alle der bor i den tunge og trætte, ja og triste. Og selv de stakkels dyr!

Hvad kan der renses for når jeg Zanne renser?
Spøgelser/ånder, tidligere beboere/ejers/x-kæresters energier og møg. Der fjernes alt det som ikke kan ses men som kan mærkes fysisk og psykisk. Det som gør at du eller børnene ikke ønsker at opholde jer i et bestemt rum -uden at i kan sætte fingeren på hvad det er. Det kan være “noget” som f.eks.hindrer dig og de andre i boligen i at være i ro, glad, udandvendt og aktiv. “Det” der renses ud i kan hindre dig i at rydde op, -rejse dig fra sofaen eller helt frarøve dig din livslyst. Hvis man har skændtes meget i sit hjem, eller der har været sygdom – så hænger disse energier stadig ved. En husrenselse bringer lys, ro og velvære ind i vores hjem samtidig med at det giver os glæden ved hjemmet tilbage, og selv råderetten over boligen.

Når jeg renser dit hjem, følger enkle Feng Shui tips med, som kan fremme din karriere, dit kærlighedsliv/mangel på samme, -dit fysiske velbefindende og meget mere, samtidig med at jeg afbalancerer husets beboere, -dem som er til stede eller har tiltrukket de knapt så positive energier.

Hvem tiltrækker møg og andet til boligen?
Det gør den person der er vred, indebrændt, utålmodig, irriteret, urolig, ængstelig, er bange, har utilstrækkelighed eller føler sig ensom. Derved tiltrækker man lavere-stående væsner eller “spøgelser/ånder” der ikke har forladt jorden – som har selv samme temaer. Det kan også være de tidligere lejere og beboere eller dine gæster som slæber deres “møg” med ind i dit/jeres hjem.

Ja eller dyr, katten f.eks. Der kan jeg en sjov historie med en kat som lynede stort set, – da jeg rensede dens hyggekrog som var SÅ beskidt 🙂 MEN det gør du og jeg også især hvis vi er krystal eller englemennesker.

Huset jeg boede i fra 1700 tallet.
Ejerne af huset jeg bor i nu har faktisk døjet med sygdom og haft mistet nogen kære familiemedlemmer tidligere. I det hele taget er det et område som er meget tynget af gammel karma, bl.a. fordi der omkring år 1780 var krig her, og der ligger en våbenfabrik over for hvor jeg bor. Derfor brugte jeg i starten meget tid på at rense omkring mit hjem for såkaldte afdøde sjæle, selv ude i haven.buddha8

Den ånd i huset jeg lejer troede jeg skulle være her. Så jeg talte med den, -fik den til at slutte fred med mig. Men den ånd ville mig det bestemt ikke godt! Der var også en gammel ejer af huset der ikke ville forlade det – som faktisk havde forladt dette liv på en meget tragisk måde, og han ville at ting var som altid. Da jeg fjernede denne ånd begyndte jeg for første gang at indrette hele 1. salen og gøre det til mit sted -og ikke “hans”. Efter 10 måneder! Nu elsker jeg Sanne HELE huset og ikke kun stue-etagen!

Rasmus oplevelse:
“I dag er det to uger siden hun rensede min lejlighed, og det er som om det er en helt ny lejlighed jeg har fået mig. Rummene føles anderledes, jeg er glad og har ikke mavepine eller opkastfornemmelser, ej heller ondt i nakken. Sanne kunne bl.a. fortælle mig ting om min familie, som ikke ret mange ved, og give mig nogle bud på hvordan jeg kan forholde mig til visse ting. Det var virkelig en øjenåbner. Efter Sannes besøg begyndte jeg at rydde voldsomt op i soveværelset. Jeg flyttede seng, stole og skrivebord og smed ting ud. Jeg fortsatte til ud på natten. Dagen efter fik stuen og køkkenet samme tur. Hele min lejlighed blev tømt for alle bunker, selv loftsrummet blev tømt, sorteret og sat i orden. Alle min rum blev simpelthen fuldstændig ryddet op og gjort rent. Noget som jeg nok har haft lidt svært ved at tage mig sammen til at få helt færdiggjort længe. Enkelte bunker har aldrig skadet, har jeg ment. Men nu er alt væk. Der er sket en forskel -Rasmus Damkjær-Ohlsen”.

Feng Shui og husrenselse kan være dyrt, komplicert og være svært at sætte sig ind i.
Jeg lever i forvejen spirituelt og VED hvordan energier fungerer. Jeg ligefrem begynder at klø hvis energierne i mit hjem ikke gør mig godt, – eller hvis andre har efterladt deres ”møg” i mit hjem. Så jeg har ingen rodehjørner hvor gammel energi kan ophobe sig. Jeg har ingen gulvtæpper som kan opsamle støv og andet ”møg” fra tidligere ejere osv. Jeg går meget op i at tingene er enkle og lette, -dvs ikke for meget nips og har helst ingen ting som ligger og flyder. Mine opgaver, -“things to do” sørger jeg for at udrette så hurtigt jeg kan, for det er netop når tingene ligger og hober sig op at vi bliver stresset.

Jeg har ikke rod i mit soveværelse hvor der netop skal være ro –og jeg omgiver mit hjem med skønne, smukke ting og ting som betyder noget for mig. Mit motto “bruger jeg det, -gør det mig glad at se på det, ja, så bliver det, hvis ikke så UD med det”.

Mine ting og møbler er blot ting som hvis jeg mistede dem, ville tænke ”nåh ja, det er blot et tv, et bord eller en sofa. Jo mere vi hænger fast i det ”gamle møg” – jo mere hænger vi fast i fortiden. Jo mere vi spekulerer over fortid eller fremtid, jo mere mister vi af vores dyrebare energi/glæde og overskud, som derved fjerner os, fra vort fokus i hverdagen. (Læs evt. bogen Nuets Kraft af Echart Trolle om det at leve i Nuet).

I et hjem kan der bl.a. være Psykiske Rester, samt at der en masse1.siddende
skadelige stråler, også kaldet EMF (Electromagnetic Field). Også kaldet skadelige stråler, bl.a. fra computre, tv, stereoanlæg, jord og vandstråler. Jeg har selv en EFFEKT i mit hjem, -som får jord og vandstråler til at fize udenom mit hjem. De kan bl.a. give problemer med blodcirkulationen, hjerte-kredsløbsproblemer sam cancer, hvis man udsættes for dem over mange år. Står min effekt skævt så klør mine ben, jeg får uro og min krop bliver tung.

Det jeg kalder gammelt ”møg”, gamle erindringer i ting fra tidligere ejere osv, er man kalder Psykiske Rester i Feng Shui. Der er psykiske rester i den gamle kiste vi har købt på loppemarkedet, – Psykiske Rester i og omkring toilettet, trapper, sengetøj, arvegods, jamen i ALT! F.eks. jeg har ikke ting stående fra gamle familiemedlemmer jeg ikke ser længere,- intet gammelt ”møg” fra tidligere kærester osv. FOR- ting har spor, ige kaldet Psykiske Rester i sig. Har jeg f.eks. haft et forfærdeligt brud med en gammel kæreste – men har ikke lyst til at smide det billede ud jeg har fået af ham – så hænger energierne/erindringerne/ Psykiske Rester omkring det dårlige brud, fast ved billedet! Det kan tynge mig i mit nuværende liv, -og hindre mig i at få et nyt let og ukompliceret forhold. Har man skændtes meget i et rum, -har det været sygdom osv – så bør dette også renses væk.

Ønsker du solen skinner ind i dit hjem samt ro i din bolig?
Jeg kan rense dit hjem, og lære dig enkle og lette måder at rense din bolig på, uden at du behøver købe dig fattig i dyre syngeskåle, buddhafigurer eller behøver at have sten liggende i alle hjørner. Uden at hverken du eller jeg behøver strø salt ud over hele din bolig og uden at du behøver at udføre komplicerede renselses-ceremonier. Jeg vil lære dig hvordan du lynhurtigt kan rense rummet omkring dig og hæve dit humør til det bedre, samtidig med at du vil få mere glæde, liv og overskud ind i dit liv.

Uro i dit hjem og uro inde i dig/jer!

Ro i boligen giver det dig/jer indre ro og øger jeres mentale overskud…..

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *