Spirituel Julekalender HELT GRATIS

Pssssst – har du bemærket rynkerne omkring mine øjne på billedet?

I don´t caaare hehe griner kærligt! Hvorfor retouchere (fjerne dem) NÅR jeg kan være mig hehe griner kærligt!!

Julekalender gave fra den 1. til den 24 december.

Inkluderer dette at du kære Læser får mails hver morgen kl 6?

Jeeeeps!! Jeg er i gave humør hehe griner kærligt ♥

Mange er elle-vilde over denne ide fordi de ikke få nok af den viden jeg deler.

Faktisk kan du vinde julegaver til dig selv i denne julekalender – men også til andre, idet der vil være lodtrækninger undervejs ♥

Jeg VED også at mange har brug for lidt ekstra støtte og kærlighed i denne måned, fordi december ER en hård måned på mange områder.

  • På det materielle plan – Konkret ift. familie, penge, travlhed, gaveræs, materialisme og begær – som slet ikke harmonerer med vores indre spirituelle essens.
  • På det spirituelle plan – Faktisk er december den ALLER mest hårde måned hvad angår spirituel vækst og det at være i proces fordi vi netop nu går i “udrensnings og nedbrydnings” proces idet vi genfødes hen over jul og nytår. Dette varer hele måneden ud!December måned er en måned hvor de forgangne 12 måneder passerer revy for vores indre og tvinger os til at lære af alt der skete, mhp at tage ansvar for os selv og hvad vi har gjort – og ikke valgt at gøre.F.eks. spiser vi ikke sundt eller vælger vi ikke at motionere (at motionere eller ikke motionere er et valg og oftest et fravalg!) -så bliver det en hård tung måned når vi kommer til januar, hvor vi skal rense ud i det forgange år.

Men årsagen til at jeg laver denne jule-kalender:
Jeg fik ideen af den kære Christina Klitsgaard! og tænkte med det samme – jaaaaa, lad mig sende en spirituel pakkekalender ud!

Selv om det ikke var det Christina foreslog hehe griner kærligt, for Christina foreslog blot at sende 24 mails!

Men det føltes rigtigt for mig, fordi det er ikke alle der har en familie, – herunder mig selv og dette er jeg afklaret omkring, for dette falske juleræs er ikke helt mig.

I december går jeg i dybden med mig selv, kigger på tidligere mål jeg satte mig, – ændrer på dem og sætter nye for det kommende år. Ja jeg klargør mig til det kommende år. Rydder ud og rydder op. Får afsluttet de uafsluttede opgaver – så jeg er klar til at skrive bøger fra 1. januar!

Men generelt i hele december tænker få mennesker på andet end dem selv, penge, gaver og deres børn. De er meget frygt og behov styret.

På ingen måde tænker de på dem omkring sig som ikke har en familie eller på dem som har det svært.

Mange “leger jul” udelukkende for børnenes skyld,- men er det ægte? Hvad siger dit hjerte omkring alt det her ræs? Bør børnene ikke have en forælder som agerer ud fra hjertet siger? Bør børn ikke lære at jul handler om nærvær. Kærlighed. Næstekærlighed og om at tage godt hånd om hinanden? Hvor hurtigt skal vores børn have indprentet at jul handler om penge og gaver så også de om 20 år mister sig selv i alt dette?

Noget andet er, at der er SÅ mange mennesker som ved at nogen af deres venner sidder alene jule-aften og ikke en gør noget for at ændre på dette!

Prikker dette også til din samvittighed? ♥ ♥ ♥

Os der ikke holder jul,- jamen dem omkring os får en dårlig smag i munden og tør ikke spørge hertil, af frygt for at de tror de skal invitere os.

Klik her for at læse resten at dette nyhedsbrev omkring december måned, julen og julekalendergaven som er helt gratis  ♥
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *