En sund krop, – gør at vi lettere kan fastholde et positivt og lyst sind OG vækste kontinuerligt på det personlige og mentale plan ♥

ensomheden.En af forudsætningerne for at have det godt -og især når vi er ude blandt andre. -Det er at være OBS på os selv. Så vi ikke “løber foroverbøjet” rundt og snubler let. Tag en boksekamp “når du står skævt” og du bliver let væltet omkuld. Den rigtige kampstilling er vigtig og lige så er jordforbindelse og det at du står RANK og stærk i dig,

Når du og jeg er OBS på os selv – så er det at vi modtager indre gaver fra vores indre i form af gode følelser, fordi der bliver sagt “tak fordi du lytter til mig”. Frem for at du og jeg bliver overrumplet af mindre rare følelser, fordi vi har forladt os selv og sluppet fokus.

For har du “ikke styr på dig” – så er det at Livet og andre overrumpler dig, -fordi du vakler i dit indre. Dette er en af de Universelle love. Vær glad og du vil tiltrække mere at glædes over.

Læs også mere på facebook om det som sker lige nu, på min profil fra i aftes HER

Indledningsvis her onsdag morgen var energierne på det Universelle plan meget stærke, megen energi strømmer til. Energierne er både udvidende og sammentrækkende. Noget i mig var var sammentrækkende og gjorde mig sååå træt da jeg vågnede. NØJ altså hehe. Træthed og tyngde og indre skurren ulmer i mit indre.

Det jeg som oftest gør, når jeg er øm, træt, -mærker noget mindre rart osv, – det er at jeg healer jeg hele mit indre med rare følelser. I morgen var det bl.a. følelsen af lettelse, tryghed og befrielse, -for igen at åbne min krop og indre.

Sundhed ♥

Som tak for at kroppen så mig – gav den mig et SUNDHEDs-boost!
kærlighed-smerterMange følelser kender jeg, samhørighed, omfavnelse, tillidsfuldhed, tryghed, kærlighed, uanede muligheder, lykke, livsglæde m.m. selv robusthed og modstandskraft kan jeg mærke i mit indre og heale mig med hvis noget driller. Men sundhed -åh hvor fint ♥

Jeg ER sund og har det godt, men også at føle sig og værdsætte at man ER sund. Der er en forskel, for denne her følelse er meeeeeget finere, så det at være sund ikke bare er noget mentalt, fordi man skal være det.

FØL dig sund og du bliver mere sund!

Jeg har nooogen mén pga ulykker, led overrivninger, brud m.m. efter bl.a overfald, påkørsel af en traktor så jeg ladede i en kørestol for en tid og efter at have været faldet 3. m ned på bart gulv. MEN på andre tider har jeg ingen gener af mine mén!!

Fuldmåne.Så i denne tid hvor der sker såååå meget energimæssigt- hvor vi alle ja næsten “genfødes på ny” -genopstår fra asken som Fuglen Fønix – hvor de nye energier står omkring os alle og vil iiind i vores kroppen. Så er det at vores krop og ubevidste jeg trækker sig sammen. OG for mit vedkommende niver alt endnu mere, -fordi vi alle skal blødes endnu mere op ,- være mere “blød i kanterne” hvad angår vores personlighed ♥

Vi skal give slip OG overgive os ♥

Nååår du og jeg er aller mest ugidelig og doven og intet orker? Jamen der bør vi nemlig lave knæbøjere, tage armbøjninger, lave sQuats eller lunches, danse eller gå en tur. Det vil vores krop være sååå taknemmelig for. Det giver nemlig et indre energiboost ♥ Vi viser derved Universet (eller hvem vi nu tror på) at vi tager ansvar, – som vi så belønnes for.

Alt hænger sammen, -krop sind og ånd.

Når vi ændrer på noget i vores liv, smider ud, omstrukturerer, samler os, gør os frie og ændrer fokus (SOM august handler om), –såååå sker der også mange ting inde i os fysisk.

TURD-ville-diugJeg er stiv som et bræt i denne tid. Kan hverken dyrke yoga, pilates eller løb. Så jeg tænkte svømning og det gik godt her mandag. Næste morgen stod min krop SNORE LIGE, var drænet for væske og musklerne stod frem- for kroppen var taknemmelig for den motion jeg gav den. Det var kun 15 minutter hvor jeg svømmede 500meter og 15min i sauna!

Så jo mere sur vi er på kroppen og bare ignorerer den,- desto lige så sur og lukket bliver den. Det bliver en krop der forfalder så at sige.