Vi vil alt – men vi kan ikke alt.

Vi tror vi skal vide alt og være verdensmestre – men det er og kan vi ikke.

Vi vil gerne en masse – men ved ikke hvordan vi skal komme i gang.

Dette er 2 af de mails jeg i denne uge har sendt ud til medlemmerne i min klub “SLUT med selvsabotage”:

Jeg talte også med min skønne bedste veninde den anden dag og begge er vi lidt i …eftertænksomheds-moooode…er i eget stille sind.. Nyder bare at være stille. Mærker os selv.

Erkendelserne skal synke ind:
Vi har nemlig alle fået mange erkendelser i denne tid (juni især). Meget er sket. Meget skal slippe og HAR sluppet og nu skal ting synke endnu mere ind og ned i vores celler, imens mere gammelt møg  vil slippe. Men helt af sig selv uden at vi “aktivt blander os heri”.

Igen som jeg skrev den anden dag (forrige indlæg) “pil ikke i såret. Lad bikuben hænge og lad være og nære frygten”!

Og juli måned handler netop om at give slip, lade alt det der skete i juni synke ind. Vi skal lade være og være så krævende som HVER OG EN af os har været hele livet (hehe griner kærligt)  på forskellig vis. For det har vi! Også mig! Saaaak suseme sQu hehe griner kærligt!

Ekstrovert krævende, for maskulin og skubber folk frem foran og væk fra os:
Jeg er af person både ekstrovert og introvert. Elsker mennesker men jeg elsker også at være alene og hygge mig. Jeg hviler i mig selv meeen jeg har enormt store krav til mig selv.

10308353_830676696962013_6788277153223402303_nMen ift det mere krævende er jeg ekstrovert krævende (udadtil krævende – ja og ift. mig selv også) og vil lære ting! Videre! Vil forbedre mig! Søger (mindre i dag) men søger svar gør jeg altid! Jeg er her på jorden for at udvikle mig og vil ikke stå stille. Det jeg ikke forstår “dykker jeg intuitive ned i og ser hvad er”. MEN jeg er også krævende ift omgivelserne! Kræver nærvær. Bevidsthed ift. mine venner og omgivelser. At jeg kan mærke dem. At de er ærlige. At der kan sige undskyld. At de ser sig selv så de kan se mig – kva den store giver jeg er og hvor bevidst jeg er som “mestrenes mester”. Fordi mange udnytter mig lidt og dette vil jeg gerne undgå ved at have bevidste mennesker omkring mig i min omgangskreds 🙂

“Typer som jeg” (hehe) er krævende udadtil fordi vi ikke fik nok kærlighed som barn. Og jeg kunne heller ikke mærke mine forældre som barn.OG heehe griner kærligt – vi kræver svar på tiltale. Det er dog stadig mindre med årene- men stadig er jeg krævende.. Og sak suseme NUL putte Sanne! Det gider jeg ikke mere. Så jeg har skruet op for min indre “værdi-følelses-barometer” og styrker mig med denne følelse hver dag.

Og netop da jeg indså dette i lørdags faldt mange mange ting på plads i mit indre OG i selv samme øjeblik til yoga, faldt min højre (maskuline) knæ ud af led! OG jeg tænkte “ja det var da meningen og lige det jeg trængte til for at slippe den skide knold der” hehe griner!

MEN der er også andre måder at være krævende på! Mere end min “måde” hehe ♥ Nogen stiller konstant spørgsmål – ud til andre. Spørger og spørger og vil have mere og mere! Spørger fordi de kan. Men søge svarene selv gider de ikke, for det er da lettere at trække på andre. Også de forventer meget af deres omgivelser, søøøger ud for at finde svar hos andre, frem for at finde dem i dem selv.

TURD-ville-diugMens andre introvert krævende konstant højlydt brokker sig og på denne måde er krævende ift. deres omgivelser. Vi som “typer” der gør dette er mest maskulin og skubber folk væk foran os. Det vi skal lære alle herover er at turde være mere i den bløde sårbare feminine energi hvor vi “tager ting som de kommer” og bare er ♥

Introvert krævende er for feminine, lidt (nogen gange meget) egoistiske og vil at folk kommer til dem. Men uanset om man gør det ene eller andet tager man energi, – sidstnævnte tager dog mest energi fra omgivelserne.

Følelsesmæssigt svigt

Følelsesmæssigt svigt

OG så er der de der (griner hjerteligt) for feminine mænd og for feminine kvinder som er introvert krævende.

Trækker sig ind i eget sind.. Gemmer sig væk. Går deres vej. Deler intet og giver intet.

Søger folk dem tager de energi ved næsten at kræve mere og bliver mere mig mig mig. De introvert krævende personer er meget “stakkels mig- det er da også synd for mig.. ingen vil mig.. alt er noget møg. Hvorfor gør de dog dette. Hvorfor lader de mig ikke være”.. Eller (efter sidste sætning) “hvor er alle henne, hvorfor vil ingen mig”.

Med deres adfærd forventer de og til tider/oftest tvinger de folk til at komme til sig.

Derved svigter de sig selv og deres omgivelser.

“Denne type” trækker især de ekstrovert krævende personer til sig som så går i krig med dem imens de selv flygter og tvinger den ekstrovert person mere væk fra sig selv.

Den introvert krævende søger måske af og til andre og så alligevel trækker de sig hjem i deres trygge hule. Bliver let skræmte af krav, omgivelserne og stærke mennesker idet de ikke har megen tiltro til den maskuline styrke i dem selv som de ikke har fået integreret som barn.

Også kaldet tårnet og buldozeren de her to typer hehe ♥

Mange mennesker er blevet følelsesmæssigt svigtet som barn, uden at vide det. Men samtidig har mange af os også været overladt til os selv og er derfor mentalt understimuleret.

Se en video på youtube hvor jeg nævner mere om dette – KLIK HER.

Hvorfor ER vi så krævende hehe griner kærligt?

Det er vi f.eks. når

mad afhængighed

mad afhængighed

 • Vi ikke har fået “fyldt vores indre kærligheds og trygheds-bæger helt op som barn.
 • Vi ikke er blevet elsket for den vi er, særligt sensitiv, sårbar eller evt kønsmæssigt.
 • Vi er blevet søskende for tidligt
 • Når den ene søskende er blevet syg og har fået al opmærksomheden
 • Når vi har lært at kærlighed og opmærksomhed skal vi gøre os fortjent til.
 • Når vi har fået liiiidt for mange afvisninger og nejer!
 • Når vi ikke har haft nogen synlige forældre og evt er blevet afleveret hos andre!
 • Når den ene eller anden forælder ikke var til stede,- for så kunne kun den anden stimulere os fysisk, følelsesmæssigt eller mentalt.
 • Når vi ikke fik lov til at være de nysgerrige, opsøgende og legesyge børn vi jo er født til at være.
 • Når vi har været overladt meget til os selv
 • Hvis der er blevet stillet store krav til os som barn
 • Hvis vi har fået megen skældud!
 • Når vores mødre har været bange for at miste os under svangerskabet (måske fordi hun har mistet før), for følelsen bliver nemlig siddende i os som “huller”.
 • Når graviditeten ikke er forløbet planmæssigt eller været “belejlig”.
 • Når det ikke har været meningen at vi har skulle være til.
 • Eller når faderen ikke har været synlig og graviditeten har forløbet utrygt.

fade2Ift. dette herover så er det netop at “der er opstået huller i vores indre” som aldrig vil blive fyldt eller healet op, før vi selv aktivt gør det.

Det er nemlig ikke vores forældres ansvar, det er DIT Kære læser og MIT at få “sluttet fred med, få healet op og få sluppet de uafsluttede sjæls-teamer” vi har med fra tidligere liv – som netop er disse der er årsagen til at vi har valgt de forældre som vi har ♥

Vil du høre mere om dette her ? Så bliv medlem i min klub “SLUT med Selvsabotage.

Copyright© 2014 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved  -KUN det fulde indlæg må deles videre

Få mails som denne alle hverdage i 30 dage for KUN 100kr.
Mails kl 06 hver dag, der healer dig, løfter dig og gør dig klogere på den du er samt hvad der lægger bag din selvsabotage. Samtidig får du frigjort mere energi og kan opleve at livsglæde kommer til, netop fordi du får mere bevidsthed/fokus på dig – som frigører energi idet du forstår hvoraf de forskellige dramaer kommer fra.

Nogen gang er det healingsøvelser eller mantraer du får tilsendt eller intuitive kanaliseringer.

Skriver du dig op til mit nyhedsbrev får du din første måned lidt billigere ♥
Prisen er fra 15/1 2015 steget til 100kr pr måned.

Copyright© 2014 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved  – intet må deles videre andet end HELE blogindlægget! ♥