Tilbud på kurset “LÆR AT HEALE DIG SELV” – frem til 1. juli

Lær at heale dig selv – et ONLINE-kursus hvor du får adgang til 2 tidligere seminarer jeg har afholdt! Du får adgang til disse webinarer i 30 dage!! Det er lige HER

Giv dig selv en gave -DET gjorde jeg!
Kurset “Lær at heale dig selv” er en af de bedste gaver jeg har givet mig selv. Jeg blev i den grad inspireret og fik en helt ny forståelse for healing og hvad der skal til for at hæve min energi. Jeg vil anbefale Sanne til alle der ønsker at tage godt vare på sig selv. Lær at heale dig selv er sammensat på en måde så alle kan følge med og du får en masse konkrete og lige-til-at-gå-til- værktøjer som du kan bruge i din hverdag lige med det samme.
Maria Cymborski Personlig rådgiver & Coach

Jeg var jeg ikke sen til at booke en plads!! ♥
Jeg prøvede at nulstille mig selv og mine små (bag)tanker og blot tage det ind, som kom til mig. og jeg må sige, at jeg blev forbavset over min egen reaktion. Min krop reagerede på healingen, energiniveauet var skyhøjt og det holdt sig, for mit vedkommende, flere timer bagefter. Jeg var rent fysisk høj af glæde og havde det helt utrolig godt!

Sanne formåede under hele forløbet at passe på os, ved at være meget opmærksom. Var der det mindste “i vejen” eller en tvivl, sørgede hun for at bære os igennem og introducere os for hhv. forklaringer, samt de personager, som (for nogle) var ukendte- og som kunne gøre noget godt for os. Jeg følte mig, som sagt, i yderst trygge hænder hele vejen igennem.

Jeg kan på det varmeste anbefale, at booke sig en tid i Sannes selskab. Hun er et glædeligt vitaminboost ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *