SandeJegEn skøn engel skrev;

Hej Sanne.. tak for alt du deler, jeg læser og hører det med stor fornøjelse, og det sætter mange, mange tanker i gang.. Jeg har hele mit kiv måttet kæmpe meget hårdt, for selv små succes oplevelser, inden for de sidste år og i kraft af mange tilfældgheder er jeg kommet i kontakt med healere, clairvoianter m.m og alle fortæller mig at jeg har et udpræget klarsyn, men jeg kan ikke finde ud af at bruge det.. hvad kan jeg ( og der er garanteret andre der har det lige sådan) gøre for at udvikle det.. knus og kærlige tanker <3 fra Annette.. ( Nenne)..

Jeg svarede dette tilbage:

Heh Kære xx og tuusinde tak for kommentar og at du følger med ♥

Dejligt du kan bruge det.

Klarsyn åååh der er mange måder. Men min metode var og er jordforbindelse. Ned i min krop og mærke mig selv så jeg er klar over hvad der er hvad af indtryk. Det siges jo at jo stærkere rødder, desto større krone (intuition). Det som hjalp mig, også med at få sluppet post traumatisk stress er min egen udviklede Mindfulness CD! Fordi jeg med de remser jeg udviklede lærte at sortere i, -hvad er elektromagnetiske “forstyrrelser” – hvad er andres, hvad er pga planeter og hvad er pga vejret. Og jeg bruger selv de remser som er på cden hver eneste dag.

ying yang symbolOG når du så står stærkt og ren i dig, med god jordforbindelse OG kan mærke dig selv, fordi du er nede i kroppen, så kan du netop lytte indad og høre intuitionen tale til dig. For det gør den nemlig ikke udefra hehe griner kærligt.. Det sker inde fra hovedet eller hjertet. Og hovedet er jo normalt fyldt med aaalt mulig skudder-mudder, larm og støj og det er det jeg herover via min beskrivelse gør dig fri af – så du netop hører det du har brug for at høre.

Det næste er så at følge intuitionen. For jo mere du følger den, lytter til den, tager imod den og overgiver dig til den, desto stærkere bliver din intuition SOM lægger i dit hjerte og hjertechakra. Og det svarer dig med frekvenser SOM er energi SOM er følelser. Så det er derfor at du har brug for at stå “stærkt og rent” med et stille sind, så du netop kan mærke hvad der kommer derinde fra din smukke finde Sande Kerne ♥

Hviiis vi tvivler på intuitionen og ikke følger den, såååå lukker den som en østers. Det gør jeg jo også når jeg (skulle jeg dette) tvivle på dig. Så lukker man jo i ♥

Så f.eks. kan du sige hvis du beder om råd SOM du også retter mod dine engle og guider omkring dig:

“Bed om hjælp til …….. og TAK, tak fordi jeg får hjælp til at se, høre eller mærke hvad der er det rigtige som jeg ikke nødvendigvis får lige nu. TAK . Og tak fordi jeg får hjælpen til at være åben og imodtagelig for jeres hjælp og guiden.

Håber du kan bruge det skrevne Kære xx – kærlige knus og hilsner
Sanne