Universet ekspanderer og vi skranter ♥

5-november-2013Efter solformørkelsen og nymåne søndag er ekstra ny ren og lys samt energi kommet til. Alt står åbent som aldrig før. Alt er muligt.

Vi er glade og trygge og har det godt. Men stadig er der noget der ulmer dyyybt nede i os. Og dette “kræver” vores opmærksomhed ♥

Universet ekspanderer og ligeså skal vi så boostes og løftes med -samt vores syn på os selv, livet og andre.

Selvsabotage-mønstene som har haft sidste salgsdato bør vi give slip på – dvs. vores gamle måde at være på, tale på, leve (overleve) på, -flugt/angreb m.m. Væk med det gamle trygger som hæmmer vores vækst!! Vi er alle på jorden for at udvikle os som mennesker og dette hindrer vi ved at gøre som altid, omgive os med trygge faste vaner og mønstre ♥

Så pga den store Universelle ekspansion og ekstra ny og lys energi der kommer til, renser vi ud fysisk og psykisk med bl.a.kriller ved hjerte/lunge/luftområdet.

Vi  renser også ud i gammel sorg og tristhed som oftest sidder i hjerte/lunge/luftvejsområdet. FOR at det nye kan komme ind i vores krop -jamen først må det gamle forgå.

Således er det vores hjertechakra som får et boost – men først må det gamle, tunge og triste væk ♥

Overvældelse er der også til stede, -igen fordi vi står i et vakum mellem det gamle og det nye. Vi skal liiiige have sluppet det gamle  -FØR det nye lette, fine og rene kan komme til ♥

Frygt ej min kære skønne du, – alt er vel. Det er fysisk og mental udrens – så vi snart står eeeeendnu stærkere og renere i os selv, end ellers ♥

Boost dig selv med Mindfulness-stunder, afslapning, ekstra varme og drikke, varme bade, yoga og udvidende øvelser der åbner din krop.

Ekstra fokus på kosttilskud og sund mad. Det BEDSTE råd er også at komme kogende vand i en varmedunk (100kr i matas/apoteket) og så vride et viskestykke op så det er vådt, – læg dette på maveskindet og dernæst varmedunk ovenpå. Læg i 20 min og skift mellem det bare maveskind og brystet og gerne et par gange daglig hvis du er sløj ♥ Så åbner du din krop så den igen kan “regenerere”, tømme sig og heale sig selv op.

Skriv dig op til gratis at modtage mit nyhedsbrev HER og få med det samme gratis øvelser tilsendt som åbner dig og grounder dig, dvs. giver jordforbindelse.

November måneds intuitivt kanaliseret videohoroskop kommer SNART op at lægge HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *