Denne mail sendte jeg ud til medlemmerne i klub “SLUT med Selvsabotage” denne morgen:

Forandring – at ændre på tingene:
Det er let at tage nogen overlevelsesmekanismer til os.

Det er let at falde i og klynge os til bestemte vaner, rutiner og overlevelses-frygt-mekanismer.

Vi ved hvad der er rigtigt – MEN at få handlet herpå er rigtig rigtig svært for mange.

Selv har jeg ikke svært ved dette.

For så snart jeg mærker noget i mit indre af modstand, opgivenhed m.m. så dyyyykker jeg ned i det hehe griner kærligt!! Og finder ud af hvad det er for en frygt der holder mig tilbage OG får den forløst!

Selv når det kommer til smerter som opstår af forkerte tanker!

Jeg er nemlig af den overbevisning, at mit indre barn skal ikke have magten over mig hehe griner kærligt..

OG det har hun kun når jeg ignorerer mig selv, når ting går for stærkt eller når jeg virkelig presser mig selv.

let-goSå sætter hun sig på halen hehe!!

SÅ det er jeg efterhånden holdt op med hehe griner kærligt, at presse mig selv, stille store krav til mig selv -men også det at ville andre mere end jeg vil mig selv..

MEN – hvad nu hvis du kære Læser:

  • I stedet fokuserede på KONSEKVENSERNE af IKKE OG flytte dig!! Som det første, bare lige for at se “worst case scenario”!!

 

  • OG dernæst fokuserede på konsekvenserne VED AT GØRE “noget”?!!!

    Oooog så holdt fast i sidstnævnte og UDELUKKENDE sQu faneme for syv søren da KUN fokuserede på sidstnævnte?

    SÅ vil jeg væde med at det bliver lettere for dig at få handlet på det du viiiirkelig længdes efter OG i den grad fortjener hehe griner kærligt!!

 

Forkert fokus:
Vi går ikke altid fra en partner eller får afsluttet noget, fordi vi fokuserer på konsekvenserne – f.eks. “eeeej så fører det til diskussion”. “Tænk om jeg får skældud “tænk hvad andre siger om mig” “hvordan skal jeg klare det” “kan jeg stå på egne ben”. “Jaaamen hvad med børnene”. “Vil jeg så finde en partner igen”.. Osv osv.

Rigtigt fokus:
“Jeg glæææder mig til at jeg igen kan trække vejret frit”. “Jeg glæder mig til ikke at skulle frygte for repressalier og den næste diskussion”! “Jeg bliver mere glad og får mere energi, fordi jeg igen kan være mig og gøre som JEG har lyst til”. “Den frihed jeg vinder herved, i den grad fortjener jeg”. “Jeg bliver gladere og derved børnene”. “Jeg tør følge mit hjerte og derved lærer jeg mine børn ligeså”. Osv osv.

Ønsker du afklaring ift. noget der er sket i barndommen? Ift. noget der skete mellem dig og et andet menneske for år tilbage, som du aldrig forstod? Er der nogen du  aldrig fik sagt ordentligt farvel? Har noget været en kamp for dig, – år efter år efter år  uden at du ved hvorfor?

Så lad mig hjælpe dig -for jeg kan se dette OG normalisere og balancere ALT der er sket,- så du får afklaring og kan komme videre ♥

Klik herunder for at læse mere eller købe og booke DIN kanaliserings-session:

Medlemskab i klub “SLUT med Selvsabotage” koster KUN 65kr for mails på alle hverdage i 30 dage. Mails der healer og løfter dig og giver øget overkskud idet du bliver klogere på dig og hvad der lægger bag din selvsabotage.

Copyright© 2014 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved  – intet må deles videre andet end billedet herover ♥