filter

3 tips til et godt indeklima

image

Uanset om man bor i en stor lejlighed eller et hus, så er det vigtigt, at man tænker over sit indeklima. Det klima man render rundt i, er nemlig med til at påvirke en, da det kan påvirke ens humør, give hovedpine og meget mere. I dette indlæg lærer vi dig, hvordan du kan slippe for dårligt indeklima, og få det skiftet ud med et godt indeklima.

Minimer brug af stearinlys

Stearinlys er sindssygt hyggelige at bruge, når det er mørkt udenfor, og man gerne vil have et hyggeligt lys, som ikke kommer fra en kedelig lampe. Men når man bruger stearinlys, så fylder man også rummet med sod, og fjerner en masse ilt, som man selv kunne have indåndet. Derfor skal man mindske brugen af stearinlys eller lufte ud, når man har brugt et.

Brug en ventilator

Med en ventilator kan man lave en “falsk” form for gennemtræk. Den kan bruges til at udskifte luften løbende i et rum, og hvis man får en af de modeller, hvor der er indbygget filter, så kan man filtrere luften, så den der så ren som muligt, inden den kommer ind i rummet. Vælger man, at man vil gå med en, som har et filter indbygget, så anbefaler vi at læse mere hos billigfilter, som du kan finde her: https://www.billigfilter.dk/

Gør rent ofte

Selvom det er overflader, som man som udgangspunkt fokuserer på, når man gør rent. Så har det også en stor betydning for indeklimaet. Når man gør rent ofte, så fjerner man nemlig støv og andet skidt. I støv kan farlige og dårlige partikler sætte sig, så de bliver hvirvlet rundt i lokalet hver gang man bevæger sig igennem det. Sørg derfor for at få fjernet støv og andet skidt ofte, så du ikke render og indånder dårlige partikler. Vi anbefaler desuden, at man gør hovedrent mindst 1 gang om året.