parterapi hellerup

4 ting der taler for parterapi i Hellerup

4 ting der taler for parterapi i Hellerup

Hvis din partner og dig befinder jer i en periode, hvor tingene er gået lidt for meget i hårdknude, så kan parterapi være en overvejelse værd. Når det er sagt, så kan det være svært at tage det første skridt. For mange kan det nemlig virke grænseoverskridende at skulle dele udfordringer i privatlivet med en fremmed.

I denne artikel dykker vi ned i nogle af de ting, som kan tale for parterapi. Det kan forhåbentlig gøre det en smule nemmere at tage skridtet og opsøge hjælp. 

Dette taler for parterapi i Hellerup 

1. Få professionel hjælp fra en objektiv part

Det første der taler for parterapi er, at I får muligheden for at vende jeres udfordringer med en neutral part – og det kan være guld værd. Det betyder nemlig, at I kan få hjælp fra en, som ikke på forhånd tager parti, men som i stedet vil hjælpe jer derhen, hvor I ønsker det. 

2. Få nye redskaber med hjem 

Det at gå i parterapi kan være utrolig konstruktivt og givende. I har nemlig muligheden for at få nye redskaber med jer hjem, som kan tages i brug. Det betyder også, terapien kan hjælpe jer med at bryde med gamle mønstre, som I måske har haft en tendens til at sidde fast i.

3. Lær hinanden bedre at kende

Noget der også skal fremhæves ved parterapi i Hellerup er, at I får muligheden for at lære hinanden endnu bedre at kende. Det kan være ift. måder, som I hver især reagerer på, udfordringer I ikke har fået talt højt om eller lignende. 

4. Der bliver plads til nye begyndelser

Det at gå i parterapi kan både åbne op for nye begyndelser, enten sammen eller hver for sig. Det er nemlig ikke et succeskriterium i sig selv, at parterapien kun ender ud med, at man bliver sammen.