azure kurser

Bliv skarp på de moderne platforme med Azure kurser

Bliv skarp på de moderne platforme med Azure kurser

Søger du arbejde som supporter eller som system administrator i forskellige virksomheder IT eller operations afdelinger? Så er det en god idé hvis du sætter dig ind i de nyeste værktøjer og platforme inden for dette område – her under Microsoft Azure.

Hvad anvendes Microsoft Azure til?

Microsoft Azure anvendes af virksomheder og organisationer i alle størrelser, som ser fordelene i at have data center og infrastruktur liggende i skyen frem for i et fysisk server park. Det selv at skulle oprette og vedligeholde et data center i virksomheds regi er nemlig en opgave som er temmelig krævende, både når det gælder de menneskelige og de økonomiske ressourcer. Software og firmware skal stedse opdateres, og der er høje krav til sikkerheden i et data center.

Med en Microsoft Azure løsning bruger virksomheden Microsofts eget data center, som har en lav nedetid og et højt sikkerheds niveau. Og så betaler virksomheden kun for de ydelser og den data mængde, der forbruges. Dette gør Microsoft Azure til en på én og samme tid billig, stærk og fleksibel løsning for såvel små og mellemstore virksomheder som for større organisationer og koncerner.

Som arbejdssøgende inden for support og administrations området er det således en stor fordel for dig at være stærk i Microsoft Azure. Det er nemlig fremtidens platform for samarbejde, data behandling, udvikling og fil og viden deling. Og da virksomhedernes behov for en korrekt udrulning og implementering samt drift af platformen øges, vil det være en fordel for dig at være rustet til dette formål.

Find de bedste kurser i Microsoft Azure

Således kan du med fordel tilmelde dig et spændende og lærerigt kursus i Microsoft Azure hos den velrenommerede danske kursus virksomhed 4D. Her finder du en bred vifte af Microsoft Azure kurser – du kan se dem alle på 4d.dk