Mascara

Få de smukkeste øjne med mascara på vipperne

Få de smukkeste øjne med mascara på vipperne

Når du står for at skulle købe en ny mascara, er det en god idé at finde ud af, hvilken type mascara du skal vælge. Derfor kan du med fordel læse med i det følgende.

Lange forførende vipper med fiber mascara

Ønsker du dig lidt mere længde på dine vipper bør du investere i en fiber mascara. En fiber mascara indeholder småbitte rayon og silke fibre som ved brug af den rette påførings metode kan gøre dine vipper synligt længere og kraftigere på samme tid. Så får du det forføreriske look med den flotte skygge som giver de helt rigtige sovekammer øjne.

Når du bruger en fiber mascara skal du være opmærksom på at den godt kan drysse når den tørrer ud. Derfor bør du altid sørge for at rense din mascara af inden sengetid så fibrene ikke kommer ind i øjnene. Og bruger du kontaktlinser skal du være ekstra opmærksom på at udskifte din mascara med jævne mellemrum.

Få tætte vipper og et intenst blik med tube mascara

Hvis du brændende ønsker dig flotte, tætte vipper, men – i lighed med de fleste lyse skandinaver – kun kan prale med lidt spredt spilfægteri på dén front, er tube mascara med sikkerhed noget for dig.

Tube mascara er, i modsætning til fiber mascara eller traditionel mascara, bygget op omkring en polymer. Tube mascara lægger dig som et gummiagtigt rør rundt om hver enkelt vippe og forstærker dermed dennes udtryk. Dine vipper kommer til at syne af meget mere.

Da tube mascara ikke er fedt opløselig er denne type mascara ideel til dig som har tendens til fedtet hud i øjen regionen. En tube mascara vil ikke tværes ud eller løbe, og kan samtlige renses bort blot ved hjælp af lunkent vand.

Du finder et stort udvalg af mascara hos Sephora på sephora.dk