Maling badekar

Få flere farver på dit badeværelse

Få flere farver på dit badeværelse

advertorial

Synes du, at dit badeværelse trænger til flere farver? Et badeværelse er ofte klassisk hvidt, fordi det kan se pænt og rent ud hele tiden. Dog kan farver også gøre en forskel ude på badeværelset. Læs med i dette indlæg, hvordan du kan flere farver ude på dit badeværelse med et par enkle tips og tricks!

 

image

 

Farverige fliser

Du kan overveje at vælge fliser, der har farve end de almindelige hvide. Her kan du få lagt et mønster, der ser symmetrisk og pænt ud, hvilket kan give mere farvespil ude på dit badeværelse. Du kan også vælge kun at få farvet gulv ude i bruserummet og lade resten af badeværelset være i hvidt. Det kan også give et anderledes udseende, end blot rent hvidt inventar og interiør.

 

Nye farverige håndklæder

Du kan finde håndklæder i alle mulige farver, der kan give et godt farverigt badeværelse. Det behøver ikke at være skriggule eller postkasserøde håndklæder, men du kan vælge farver som mørkeblå eller mørkegrøn, der både er dæmpet, men også pæne at se på. Du kan f.eks. vælge mørkegrønne håndklæder, der passer godt til fliserne i badeværelset. Kig i boligmagasiner og lad dig inspirere til, hvad du skal vælge til dit badeværelse.

 

Farverigt badekar

Du kan få malet dit badekar med en ny emalje, hvis den er blevet gammel og slidt at se på. Her kan du vælge en farve, der går udover normalen, og som kan give lidt mere farvespil i badeværelset. Et badekar malet i en mørk smaragdgrøn farve er ikke ligefrem den mest almindelige farve, men det kan stadig se meget flot ud. Ellers kan du også vælge farver som lyseblå eller sart rosa, hvilket kan se rigtig pænt ud sammen med dit andet interiør. Forhør dig med en specialist på området, hvordan du kan få et badekar i en anden farve end hvidt.

Du kan finde specialister til maling af badekar via dette link: https://www.emaljespecialisten.dk/maling-badekar/