massagebriks

Find en god massagebriks til din klinik eller praksis

Find en god massagebriks til din klinik eller praksis

Som nystartet behandler har du sikkert ikke så meget at gøre godt med rent økonomisk. Dette får mange behandlere – for eksempel massører, kinesiologer, kranio-sakral terapeuter og lignende – til at spare på klinik udstyret indtil de er kommet rigtigt i gang. Der er selvfølgelig også mange ting, som sagtens kan anskaffes hen ad vejen. Men en funktionel og stabil behandler briks er ikke en af dem.

Hvorfor investere i en massagebriks?

For det første er det nødvendigt at kunne placere klienten på et behageligt og stabilt leje. Hvis en massagebriks virker vakkelvorn og ustabil under vægten af klienten, vil han eller hun hurtigt komme til at føle sig utrygt. Som konsekvens heraf vil klienten spænde op i musklerne og dermed være ude af stand til at slappe af.

Da afslapning er en vigtig forudsætning for at klienten kan tage imod behandlingen, vil denne således ikke have den ønskede effekt. Klienten vil gå fra behandlingen uden det fulde udbytte, og med en dårlig oplevelse i bagagen.

Det samme gælder hvis briksen ikke er bred nok, eller ikke yder tilstrækkeligt med støtte for hovedet. Der er næsten intet være end at skulle modtage en massage mens man ligger på maven, og hovedet ikke er ordentligt understøttet. Eller værre: At skulle ligge med hovedet drejet til siden!

Massagebriksen skal holde en høj kvalitet – også for behandlerens skyld

For det andet er det vigtigt at kunne justere en massagebriks i højden – og det kan også være rigtig rart med mange flere forskellige muligheder for indstilling af briksen. Dette er ikke udelukkende for klientens og for dennes komforts skyld. Behandleren har også brug for at kunne justere briksen, således at han eller hun ikke ender i en uhensigtsmæssig arbejdes stilling.

Er du på udkig efter en solid og billig massagebriks til din praksis, kan du se et stort udvalg af brikse på https://www.altermed.dk/da/massagebrikse-m-m-c-36/