advokat

Forslag til mere bevægelse for en advokat

Forslag til mere bevægelse for en advokat

Det er ofte ikke det mest motionsrige arbejde i løbet af en dag for en advokat, som vedkommende får.

Størstedelen af bevægelserne kommer jo mest af, når man skal yde advokat hjælp, og man tager ud til kunderne, når de ikke kommer til en, man holder møder, skal på konferencer, møde i retten eller andet.

Selvfølgelig kan man gøre den slags på cykel, men stadig er det vores påstand, at hvis man sammenligner mængden af bevægelser med for eksempel en maler, en murer eller en VVS’er, så rangerer advokatens langt nede.

Derfor skal det lyde et opråb til, at man som advokat husker at få rørt sig, for man ved jo godt, at det er sundt for en, men det er så svært at huske at gøre i hverdagen.

Heldigvis kan vi give nogle konkrete forslag til, hvordan man husker at få udført den slags.

Det mest almindelige eksempel er nok, at man melder sig ind i et fitness-center, for selv en advokat med god hyre, vil synes, det er spild at penge, hvis man ikke udnytter det medlemsskab, og så kan man fortælle om medlemskabet til andre, så man ikke taber ansigt og anseelse foran andre ved ikke at bruge det.

Er man mere konkurrencetypen, så kan man jo begynde til en sportsgren, hvor man har ansvar for de andre om at møde op og deltage i aktiviteten, så er det ofte nemmere at være med, når man ikke kun har ansvar for sig selv, men også andre.

Men et rigtig godt forslag, som man især kan bruge på et advokatkontor, er at indføre et mindre motionsrum med motionsredskaber, hvor man så siger til hinanden, at efter endt arbejdsdag, så SKAL man udføre i hvert fald en halv times motion, inden man må tage hjem.

Måske lykkes det ikke hver gang, men det er bedre at forsøge end aldrig at forsøge.