Gulvafhøvling Assens

Gulvafhøvling i Assens - når gulvet har taget skade

Gulvafhøvling i Assens - når gulvet har taget skade

Trægulve er for det meste – såfremt de er sunde, raske og velholdte – noget af det mest behagelige at betræde. Derfor vælger mange mennesker at beklæde deres gulve med træværk i form af planker, brædder eller parketter. Træ er et materiale, som er utroligt velegnet som gulvbeklædning – det er til en vis grad eftergivende (i modsætning til laminat parket eller linoleum) og bliver aldrig rigtig fodkoldt (hvilket beton og cement har en tilbøjelighed til).

Desværre er trægulve også mere sårbare over for skader. En vandskade i hjemmet kan gøre store skader på dit trægulv, som kan risikere at få buler og misfarvninger – skader, som ikke kan fjernes ved en gulvafslibning. Det samme gælder for alvorlige skrammer, som stikker dybere end et par millimeter.

Er dit trægulv således blevet skadet i overfladen, bør du kontakte en dygtig gulvmand – for så er det højest sandsynligt en gulvafhøvling, som skal til.

Hvorfor skal jeg lade mit trægulv afhøvle af en professionel gulvmand?

I modsætning til en gulvafslibning, som foregår ved hjælp af sandpapir monteret på en slibemaskine, arbejder en gulvafhøvlings maskine med valser påmonteret knive, som på det nærmeste ”skræller” et relativt tykt lag af dit trægulvs overflade. Dette betyder, at hvis du som lægmand forsøger at betjene denne maskine på egen hånd, risikerer du at forrette alvorlig skade på dit trægulv. Og da et trægulv kun kan tåle at blive afhøvlet et begrænset antal gange i løbet af sin levetid, er det ikke sikkert, at der kan rettes op på denne skade.

Med en professionel gulvmand er du sikker på, at opgaven bliver udført med sikker hånd – og at der ikke bliver fjernet mere af gulvets overflade end absolut nødvendigt. Hos gkservice.dk finder du udelukkende fagfolk med stor ekspertise inden for behandling af trægulve. Få et godt tilbud på gulvafhøvling på gkservice.dk