træfældning

Har du brug for professionel træfældning?

Har du brug for professionel træfældning?

Ønsker du at få mere sol på din grund, eller står det gamle træ lidt for tæt på huset, kan det være en god idé at konsultere professionelle fagfolk, der dagligt arbejder med træpleje.

Med en professionel træfælder ved din side, er det nemmere at afgøre træerne på din grunds skæbne. En person med forstand på træpleje kan hjælpe med at vurdere, hvad den bedste løsning er for et træ, som du er i tvivl om, hvad der skal ske med.

Beskæring eller fældning

Der kan være flere gode løsninger til at arbejde med et problemtræ. Det kan være relevant med beskæring af nogle af de tungeste grene, der ser ud til snart at knække af. Eller det kan være relevant med fræsning af en stub eller roden.

Fagfolk med en baggrund inden for træpleje kan hurtigt komme med en vurdering af din – eller rettere – træets situation. Og du kan herfra træffe en beslutning om, hvad der skal ske. Den endelige løsning betyder også noget for, hvad du skal betale for arbejdet. 

Imødekommer dit ønske

Såfremt du ønsker mere sol på din grund, kan det være en fin løsning at topkappe et træ, således at blot stammen står tilbage. Dermed kommer selve kronen væk samt alle de grene, der skygger. Stammen efterlader et fint minde af, hvad der stod engang, og du kan bruge den dekorativt til eksempelvis at sætte en potteplante på.

En klassisk beskæring af et træ vil kunne bringe den symmetri eller harmoni tilbage til træet, som du måske går og drømmer om. Det vil en professionel træfælder kunne hjælpe med, så det lever op til dine ønsker. Samtidig giver det en fordel til træet, da eventuelle svage grene kan fjernes, og der i stedet kan vokse nye, robuste grene frem. Læs mere på denne side: https://www.1-2-traefaeldning.dk/