gulvafslibning hillerød

Hold dit trægulv smukt og levende med en professionel gulvafslibning i Hillerød

Hold dit trægulv smukt og levende med en professionel gulvafslibning i Hillerød

Smukke og charmerende trægulve, som måske oven i købet er originale (det vil sige, stammer fra den gang ejendommen blev opført) er et stort aktiv for en bolig. Dette gælder såvel i økonomisk som i æstetisk henseende. Hvis dit trægulv er intakt, og tilmed vedligeholdt efter alle kunstens regler, vil det tilføje værdi til dit hus eller din lejlighed i forbindelse med et eventuelt salg. Et trægulv er nemlig noget af det smukkeste og mest hjemlige – klasser over de moderne beton, cement eller epoxy gulve, og meget mere lækkert end et syntetisk klik parket gulv, som måske nok ligner træ af udseende, men har en markant anderledes struktur.

Bevar dit trægulv intakt og smukt – det betaler sig

Derfor bør du gøre dit yderste for at vedligeholde og pleje dit lækre, originale trægulv efter de forskrifter, som hører til den efterbehandling, gulvet modtog ved seneste gulvafhøvling eller gulvafslibning. Er dit trægulv for eksempel behandlet med olie eller sæbe, skal det vaskes hyppigt og grundigt med særligt plejende sæbe for at den beskyttende overflade kan bevares, og træværket ikke bliver tørt og slidt i overfladen. Forsømmer du denne rutine, vil dit trægulv uvægerligt blive grimt at se på. Og hvis du vil genskabe gulvets smukke udseende, er den eneste løsning en grundig gulvafslibning.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel fagmand til at forestå min gulvafslibning?

Du kan vælge selv at foretage en gulvafslibning, men det kan sjældent betale sig. En professionel gulvafslibning behøver ikke at vælte dit budget – og du får så meget mere for pengene med en dygtig og erfaren gulvmand, end hvis du vælger selv at tage slæbet. Hos Gulvkanonen finder du dygtige, faglærte håndværkere, som vil kunne opnå det optimale resultat ved selve gulvafslibningen, og samtidig har erfaringen til at vurdere, hvilken form for efterbehandling, som vil passe til netop dit trægulv.