Projektledelse

Hvem skal være leder for denne projektledelse?

Hvem skal være leder for denne projektledelse?

I skolen skulle man lære, at alle kunne påtage sig forskellige roller, så man fik forskellige erfaringer og afprøvet sig selv. Det kunne både være som leder, almindelig arbejder eller specialist.

Det gjorde blandt andet, at man fik krydset af og tjekket i en tidlig alder, om det tiltalte en; og måske var det ikke noget for en, eller man fik blod på tanden for det senere, når man forandrede sig som menneske.

Det er dog også lidt en nordisk ting, for det kan også være skræmmende eller irriterende for nogle, at de skal i rampelyset, når de gerne vil være anonyme, mens andre passer så godt ind i deres rolle, at det generer dem, at de skal prøve at være noget andet også.

I USA fx lader man de bedste tage de roller, som de excellerer i, og så er der ingen grund til at udskifte den slags.

Sådan gør man heldigvis ikke med at efterligne skolesystemet ude i det virkelige liv.

Man skal altid vælge den rette leder

I det virkelig liv tager man jo fat i dem, der har bedst erfaring med at udføre deres arbejde, og det kunne jo være med projektledelse, som man gerne vil have måske et helt firma til at så for såsom https://lpmadsen.dk/ .

Så er der ingen grund til at udskifte dem, før de skuffer, eller de ikke passer til den givne opgave længere.

Men man kan jo godt tjekke efter i egne rækker, om man har en, som man udnævne som leder for denne projektledelse, fordi denne person netop har indgående kendskab med det, som man render og foretager sig.

Så bliver det en force, at man er inde i sagen, og så må man håbe, at man vokser med rollen som leder, eller man kan trække på erfaringer fra andet, hvor man skulle fungere som leder.