indramning

Hvordan man kan gøre en indramning endnu finere!

Hvordan man kan gøre en indramning endnu finere!

Brug lidt tid på at forestille dig, at du står med en opgave med at skulle lave indramning i Silkeborg, og du er blevet sat på den opgave til at gøre det.
Du har måske ikke den store ekspertise i den slags, men selv almindelige mennesker kan jo løse forskellige opgaver, når de bliver presset til det.

Det er det med, at man siger, at nød lærer nøgen kvinde at spinne, og nogle gange bliver man overrasket over ens egne evner, når man skal til at lave noget, man ikke har prøvet før – måske er man ligefrem et naturtalent!

Og ellers er der ikke noget i vejen for, at man udliciterer opgaven til andre eller dele af det, hvor man måske kan visualisere resultatet for sig selv og andre, men man evner ikke at skabe det – så man bruger ekspertise fra andre.

Det umiddelbare er jo, at man målet det op, som man skal indramme, og så begynder man at bygge rammen dertil efter de ønsker, som kunden har.

Men man kan jo også bede andre om at lave sådan en ramme, så man kan få den enten virkelig stilren og minimalistisk, eller man kan få den skåret til med en masse ornamenteringer, som man selv ville ønske, man kunne lave, men som man godt ved, at man skal øve sig på, før man kan gøre det virkelig flot.

Selv når man er tilbage med rammen derfra, så kan man stadig gøre mere ved den.

Man kan jo gøre den 3D-agtig ved at sætte endnu mere pynt på rammen, så rammen ender med at blive en del af motivet.

Dette kan blandt andet benyttes, hvis man har et personligt motiv, hvor man måske har noget fra selve billedet, eller der minder om det, som man kan sætte på rammen, så det nærmest hopper op i hovedet på en og giver en ekstra dimension dertil.