skrædder

Lav en medlemsklub som skrædder

Lav en medlemsklub som skrædder

Den her medlemsklub er ikke for skræddere overordnet set, og det er ikke en forening, men den er til for kunderne, hvor de kan få fordele ved at besøge dig som skrædder på Frederiksberg, som er vores tilfælde her.

Det er jo blevet meget populært med at sende nyhedsbreve ud og give rabatkoder med videre over nettet og via mail, som man kan indløse på online eller oplyse, når man møder op fysisk i en butik.

Sådan noget med at være skrædder er jo et meget fysisk arbejde i den forstand, at der er meget kundekontakt, når man både skal måle op, men også når man skal have lavet de ønskede specifikationer til tøjet, som kunden ønsker lavet.

Der er måske også møder undervejs i processen, så man ved, at man rammer det ønskede mål.

Senere er der måske også snak om at forstørre eller formindske tøjet, så det passer til kunden. 

Derfor er der meget kontakt, og det kan allerede mellem kunden og skrædderen føles som en lille klub.

Giv fordele som skrædder til kunderne

Når kunden så skal betale, så bliver det i vores moderne tider gerne sådan noget med betaling med mobilen eller med et kreditkort, som man bruger i så mange andre butikker.

Det er lidt en flad fornemmelse, når man lige har fået fremstillet noget, der er så specielt, at der ikke findes noget tilsvarende i verden, og det tog også tid at lave.

Det er her, man gerne vil vise ens medlemskort, som bliver skannet, der så kan give noget rabat eller optjene point.

Lige med en skrædder føles det jo så ikke, som om at man er fattig, når man bruger point og rabat, for det er jo et skræddersyet sæt tøj, som ikke alle har råd til, så man føler virkelig, man er medlem af en eksklusiv klub.