Tom Dixon

Lys og former i ét

Lys og former i ét

Drømmer du om at gøre din indretning mere levende med bløde farver og organiske former og samtidig invitere lyset indenfor i samklang med den nordiske, minimalistiske boligstil? Eller måske vil du gerne fortsætte en enkel og minimalistisk linje i dit hjem, hvor det, du mangler, er en geometrisk installation, der sætter prikken over i’et? Uanset hvad du er på udkig efter, så finder du svaret blandt Tom Dixons univers af lamper hos https://andlight.dk/shop/tom-dixon-101c1.html. Sortimentet emmer både af varme og bløde former og geometriske vinkler og kolde, industrielle overflader, så du kan finde lige den lampe, som du mangler.

Design ikon der leger med lyset
Tom Dixon er et design ikon, der bare kan det der med lys og former. Du har helt sikkert stiftet bekendtskab med Tom Dixon i form af de geometriske lysestager “Etch”, der med de perforerede sider kaster lyset op på væggen som små perler. Det samme sker i pendlerne fra samme serie, hvor materialevalget af metal i både kobberfarvet og messing giver et skønt spil til rummets atmosfære.

Er du til endnu mere industrielt design – men med et twist, så kig nærmere på Tom Dixons smukke “Bell” bordlampe, der med sin glatte metalliske overflade skaber et koldt udtryk. Lyset fra lampen bløder det lidt kolde udtryk op, mens andet lys reflekterer og danser i overfladen.

Skal lampen, du leder efter, være en kunstinstallation i sig selv, så er der ingen tvivl om, at serien “Melt” er det oplagte valg. Lamperne er lavet ved en speciel metalisserings teknologi, der giver det helt unikke, “smeltende” udseende, og vælger du lampen i “copper”, så er det ligesom at få et stort stykke rav hængende i sin stue. Så behøver du ingen billeder på væggen.

Der er ingen tvivl om, at Tom Dixon er en designer, der leger med lyset.