døre

Udnyt din stue bedre med terrassedøre

Udnyt din stue bedre med terrassedøre

advertorial

Har du en lille stue, med direkte adgang ud til din terrasse eller veranda, kan du overveje at udskifte dørene. Især hvis du kun har en enkelt dør ud til terrassen. Ved at få dobbelt døre som du kan åbne vil din stue virke større. Du kan også med fordel få udskiftet dine døre med døre med glas.

Dermed får du mere lys ind i din stue og du kan sidde og nyde din have om vinteren eller når vejret ikke er til at sidde ude. Du kan med fordel sætte lys ud, der fremhæver særlig smukke buske og træer i din have. Du kan se flere eksempler på klarvinduer.no.

døre

Spar penge med nye døre

Ved siden af at få nemmere adgang til din terrasse, er der er flere årsager til at udskifte ens døre. En af dem er at der kan være mange penge at spare på ens varmeregning. Samtidig med, at det er rarere at bo i en varm bolig om vinteren, hvor det ikke trækker. 

Når du har fået udskiftet dine døre og din bolig er bedre isoleret, er det vigtigt at du husker dagligt at lufte ud. Det skyldes, at en bolig der er godt isoleret ikke selv kan udskifte luften og har brug for hjælp. Det kan lyde selvmodsigende, men bliver luften ikke udskiftet kan du risikere at der kommer fugt og skimmelsvamp. Derfor skal du lufte ud mindst to gange dagligt.

Mindst i 5-10 min. Der skal være gennemtræk. Det er også en god ide at holde dørene åbne, når i går på arbejde, frem for at holde dem lukket.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, kan du med fordel spørger din håndværker. Han har den nødvendige uddannelse og erfaring til at kunne råde og vejlede dig. Det gælder både til hvilken døre du skal vælge og hvordan du vedligeholder dem.