ID Fine

Vælg guldsmykker, hvis din hud har varme undertoner

Vælg guldsmykker, hvis din hud har varme undertoner

Har du også hørt, at guldsmykker passer bedst til varme hudtoner, mens sølvsmykker går godt til kolde hudtoner? Det er helt rigtigt, fortæller smykkefirmaet ID Fine, der her kommer med et par typiske tegn på, at du har en varm hudtone.

Er du i tvivl om, hvor vidt din hudtone er varm eller kold. Vi har fundet de typiske tegn på sidstnævnte frem – hører du til i denne kategori, kan du med fordel vælge guldsmykker, når du skal forkæle dig selv eller udfærdige ønskelisten.

Varm hudtone – disse farver klæder dig bedst

Har du en hud, der falder i den varme kategori, vil du opleve, at følgende farver går bedst til dig: jordfarver som brændt orange, råhvid, solgul, brun og stærk grøn – men også smukke brændte røde farver.

Er det ikke nok til at du kan vurdere din hudtone, kan du tage et kig i spejlet. Folk med en varm hud har nemlig ofte brune øjne og rødt eller brunt hår med gyldne undertoner. Du kan også kigge lidt ekstra godt på dine blodårer på underarmen; har de en tendens til at hælde mod det grønlige, har du med stor sandsynlighed en varm hudtone.

Vælg guldsmykker til den varme hud

Er du kommet frem til den konklusion, at du hudtone er den varme af slagsen, så kan du med fordel forkæle den med guldsmykker. De passer nemlig exceptionelt godt til din hud.

Det er dog værd at nævne, at der i dag ikke er nogle regler for, hvordan vi bruger smykker. Du kan endda mikse guld- og sølvsmykker, hvis det er det, du har lyst til, ligesom du kan vælge sølvsmykker, hvis det er dem, du bedst kan lide. Og det er netop dét, der er fedt ved smykker – de understreger din personlighed og din stil, og de fortæller noget om, hvem du er.